Indretning af pulterrum og self-storage

Start dit eget lagerhotel med pulterrum

Ombyg nemt og hurtigt din tomme lagerhal til et moderne funktionelt lagerhotel med udlejning af depotrum, og få et hurtigt afkast af din investering.

Ombyg nemt og hurtigt din tomme lagerhal til et lagerhotel med mange små depotrum, og udlej depotrum til private og virksomheder til opbevaring og opmagasinering. Vores smarte og funktionelle inventar- og indretningsløsninger til lagerhoteller og vores mange års erfaring med lagerindretning, sikrer dig et hurtigt afkast af din investering, når du ombygger din tomme lagerhal til et flot, praktisk og moderne lagerhotel.

Vi både sælger og opsætter skillevægge, skillerum, døre, hejseporte opmærkning og lagerreoler – så dine kunder har nem og hurtig adgang til deres depotrum på dit lagerhotel. Alle vores vores produkter til lagerhoteller er fremstillet og designet i flotte stålløsninger, og leveres i flere farver efter dit ønske, så dit lagerhotel altid fremstår pænt og indbydende når dine kunder skal have adgang til deres depotrum.

Omsæt din ubrugte plads til smart indtjeningskilde

Vi er specialiserede i at udnytte hver en kvadratmeter i lagerhaller, og derfor anbefaler vi, at du kontakter os for at få et uforpligtende tilbud og overblik over, hvordan dit nye lagerhotel nemt og hurtigt kan indrettes med små og store depotrum, så du lynhurtigt kan begynde at udleje depotrummene til private og virksomheder, der står og mangler ekstra lagerplads til opbevaring og opmagasinering.

Udnyt alle kvadratmeter på dit lagerhotel med depotrum.

Hejseporte er praktiske og giver nem adgang til depotrum.

Hejseporte og svingdøre til lagerhoteller og depotrum

Vi tilbyder salg og opsætning af både svingdøre og hejseporte med et rullesystem der giver dine kunder optimal udnyttelse af pladsen i depotrummene på dit lagerhotel. Vores rulleporte fremstilles i den kombination og i de farver som du ønsker, og leveres i størrelser fra 90 cm til 300 cm i bredden. Træksnore og greb er inkluderet, samt justerbare bespændingsbeslag der gør det nemt, hurtigt og sikkert at opsætte rulleporte på depotrum og ved indgange til lagerhotellet.

Pladsudnyttelse med hejseporte.

Kraftig pålidelig kvalitet.

Funktionelle svingdøre.

Få gratis rådgivning, inkl indretningsforslag og tilbud på pulterrum til din lagerhal.

Ved vores gennemgang af din lagerhal, snakker vi også om hvor mange depotrum du ønsker, og om du vil have forskellige størrelser på depotrummene. Når vi har besigtiget din lagerhal, laver vi en tegning med forslag til indretning af lagerhotellet, og her vil du kunne se adgangsveje, indretning og størrelser på de forskellige depotrum på dit lagerhotel, og dermed få et komplet overblik over hvordan lagerhotellet vil fremstå og fungere i praksis.

Kontakt os for priser, tilbud og yderligere oplysninger om vores løsninger, produkter og servides til self-storage branchen, herunder:

  • Skillevægge til lagerhoteller og depotrum
  • Skillerum til lagerhoteller og depotrum
  • Indretning og opbygning af lagerhoteller
  • Inventar til lagerhoteller og depotrum

Det har ingen betydning for os, om det er dit første projekt med opstart af lagerhotel – eller om du har udlejet depotrum og lagerrum før, med vores service, ekspertise og mange års erfaring med indretning af lagerhoteller, garantere vi at du får den bedste samlede løsning til dit lagerhotel – uanset om det drejer sig om opbygning, ombygning eller udbygning dit lagerhotel.

Se vores brochure her: Reoler A/S – Depotrum/Pulterrum 

Er du klar til at tjene penge på din tomme lagerhal?
– Ring til os nu på telefon 4919 2122

Brug for lagerplads?

Kontakt os

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!