Profil

Vi rådgiver vores kunder direkte og uden omsvøb, og vores holdning er, at du som vores kunde skal have en så god løsning og service, at du helt naturligt vil anbefale os til andre.

Reoler A/S sælger, servicerer og rådgiver om produkter til lagerindretning, såsom pallereoler, lagerreoler, mezzaninplatforme, grenreoler, arkivreoler / kompaktreoler samt sikkerhedstilbehør m.v.

Vision:
Det er Reoler A/S’ vision fortsat at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere indenfor enhver virksomheds logistik- og lagerindretning. I Reoler A/S er vi overbeviste om, at man når længst gennem en ærlig og direkte rådgivning, uden omsvøb, også selvom denne rådgivning derved ikke nødvendigvis vil resultere i et salg. Vi foretrækker at rådgive og servicere vore kunder på en så god og fair måde, at vi bliver anbefalet til andre og via dette netværk kan tiltrække andre og nye virksomheder til en stadigt voksende kundeskare. Vi vil sikre Reoler A/S fortsatte vækst, via høj moral og høj kvalitet, ved enhver kontakt med kunder og samarbejdspartnere.

Sikkerhed:
Mange af vore produkter anvendes i miljøer, hvor der ved uhensigtsmæssig brug kan opstå person- og / eller materielskade. Vi vil sikre, at både vore produkter og vore medarbejdere er på forkant med sikkerheden. Vores produktprogram skal til stadighed udvikles i forhold til de seneste sikkerhedskrav og sikkerhedsregler for lagerinventar. Ligeledes uddannes vort personale løbende i de sikkerhedsmæssige aspekter af lagerindretning, sådan at vi kan rådgive om sikkerhedsmæssige spørgsmål samt udføre de lovpligtige DS/Insta EN gennemgange af lagerinventar.

Produkter:
Vi vil sikre at vores produktportefølje er bred, løsningsorienteret og fremtidssikret. Vore produkter skal til enhver tid være i absolut topklasse både sikkerheds- og funktionsmæssigt og de skal være designet til at kunne blive brugt både på kort og langt sigt. Vi tror desuden på at vi, via kontinuitet i vor produktportefølje og en høj grad af erfaring i vor medarbejderstab, er klædt bedst muligt på til at leve op til vor vision.

Reoler A/S har gennem mere end 25 år været tilknyttet en af verdens mest moderne reolfabrikker, Metalsistem S.p.A., beliggende i Norditalien. Vi vil fortsat være Metalsistems agent og leverandør i Skandinavien og vi planlægger ikke at udskifte vore produkter på hverken kort eller langt sigt.

Reoler A/S er desuden producent af, og ejer rettighederne til, produkterne fra den danske reolfabrik Nordplan A/S, som tidligere lå i Vipperød. Vi kan således fortsat supplere både nye og eksisterende Nordplan pallereoler med såvel bærebjælker og pallestiger som andre reservedele til reolerne fra Nordplan. Endelig er Reoler A/S producent af en lang række innovative og brugbare tilbehørsløsninger. En stor del af disse med udspring i trælast- og byggemarkedsbranchen.

Medarbejdere:
Det skal være en fornøjelse at arbejde i Reoler A/S, og vi vil sikre at alle medarbejdere er i stand til at få både privatliv og job til at hænge godt sammen. Vi værdsætter en uformel tone på arbejdspladsen og stræber efter, at vore medarbejdere altid har de værktøjer og hjælpemidler til rådighed som giver tilfredsstillelse i dagligdagen og gør dem i stand til at leve op til vores firmaprofil og vision.

Motto:
Vi rådgiver vores kunder direkte og uden omsvøb, og vores holdning er, at du som vores kunde skal have en så god løsning og service, at du helt naturligt vil anbefale os til andre.

» Få rådgivning til logistikken
» Læs om vores kvalitetssikring her
» Kontakt vores medarbejdere her

Reoler A/S
Bakkegårdsvej 501
DK3050 Humlebæk

Tel.: 4919 2122
e-mail: info@reoler-as.dk

CVR-nummer: 34 20 28 18

Modtag vores gratis nyhedsbrev

Med Reoler A/S nyhedsbrev får du gode tilbud, produktnyheder og nyttige informationer direkte i din indbakke.

Brug for lagerplads?

Kontakt os

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!