Sass.dk, som er en af Danmarks førende webbutikker for lingeri, moderigtigt badetøj og lign. flyttede i foråret 2022 deres domicil og lager efter stor vækst i flere år. 

Sass.dk sælger primært lingeri og badetøj – varer der ikke fylder så meget. Til gengæld er der rigtig mange varianter og det kan være svært at plukke i. 

I forbindelse med det nye lager opsatte Reoler A/S Super 1-2-3 reoler på 2 etager.

 

Klargjort til Robot plukke system! 

Super 123 reolsystemet blev monteret med særlige skinner i top og bund til et nyt automatisk robot plukke system. Plukkesystemet leveres af vores samarbejdspartner Robots ApS. Robotterne monteres på vores SUPER123 lagerreoler og kan plukke varerne direkte fra reolsystemet, og det er ovenikøbet forbundet mellem de 2 etager.
Læs mere om vores Super 1/2/3 plukkereoler her: Lagerreol. Besøg også gerne vores samarbejdspartner Robots ApS for at se deres smarte og prisvenlige plukkesystem til lagerreoler.

Med det kommende robotsystem i kombination med reolsystemet forventer Sass.dk, at deres effektivitet på lageret stiger markant hvilket åbner muligheder for at ekspandere til nye markeder og opnå vækst. Det nye logistik setup kombineret med ny teknologi hjælper dermed med at skabe vækst og flere arbejdspladser. Ønsker du yderligere oplysninger om denne case med plukkereoler og plukkerobotter i kombination så kontakt os gerne. 

Vi har fået en kæmpe hjælp af Reoler A/S og især Helle Madsen har været til stor hjælp med udregninger, tegninger og besøg i lokalerne”

Efter vi er flyttet, har vi meget mere orden og plads omkring os”
– Sass.dk