Reoler A/S har for nylig leveret og monteret en flot sort netvæg hos Roth samt monteret sikkerhedsudstyr i form af rygnet og et MPM “lastbil stop” / MPM “truckstop”

Den sorte netvæg skal adskille ansatte, gæster og kursister fra produktionsområdet sådan at sikkerheden er i top og gæster føres sikkert til udstilling og undervisningsområdet. Samtidigt vil Roth North Europe opsætte vareprøver og informationsbannere samt anden relevant info på netvæggen.

Rygnettene er blev monteret bagpå nogle Superbuild pallereoler som i forbindelse med en omrokering nu stod som en fritstående enkeltreol som dermed havde behov for nedfaldssikring.

MPM Sikkerheds stop klods til lastbiler.

Reoler A/S monterede ligeledes MPM ‘TRUCK-STOP’ (Se billede th). Fra tid til anden har ROTH behov for at lastbilerne bakker ind i lagerhallen via deres store port. For at sikre at lastbilen stopper i tide har vi leveret og monteret et MPM “TRUCK STOP” / lastbil stop. Det bliver brugt som stopklods, både så lastbilen ikke kan køre for langt og ramme inventar eller søjler men også så lastbiltraileren holder perfekt så den er nem at laste eller losse.

Reoler A/S har i tidens løb fulgt Roth’s imponerende vækstrejse og har gennem tiden leveret en masse Superbuild pallereoler, Super 123 Lagerreoler samt mezzaniner, grenreoler ,lokationer. og senest her sikkerhedsprodukter fra MPM Fleksible truckværn.