Ergowheel® dækreoler

Ergowheel dækreoler – større kapacitet og bedre ergonomi

Den store fordel i ErgoWheels dybdelagring er større kapacitet og ergonomi. Med ErgoWheel kan antallet af opbevarende hjul forøges med over 30 % i forhold til en standard dækreol, og da hjulene ligger ned på rulleskinner og kommer frem af sig selv, får man en hidtil uset god ergonomi i en dækreol.

ErgoWheel er opbygget, så hjulene ligger i komplette sæt med 4 i hver række, hvilket øger overblik og logistik. Der opstår desuden ikke skader på fælgene, fordi hjulene ligger ned og dermed er maksimalt beskyttet. Det betyder flere tilfredse kunder, som kommer igen og igen.

Ergowheel dækreolen er meget brugervenlig, idet alle hylder kan flyttes efter behov og uden værktøj, så der altid kan indrettes efter den optimale løsning. ErgoWheel dækreolen er 295 cm dyb og kan bygges i den ønskede højde helt op til 9 meter høj, længden er ubegrænset og bygges af fag på 90 eller 150 cm.

Få gratis besøg af vores ergowheel® ekspert

Vi garanterer dig den mest effektive udnyttelse af dit lagerlokale. Din investering er normalt tilbagebetalt på under 2 år og reklamationer over beskadigede dæk og fælge er fortid. Den forøgede ergonomi sikrer flere lovlige opbevaringspladser, til gavn for kapaciteten og dine ansatte. Den lettere ind- og udlastning sikrer højeste effektivitet i højsæsonerne.

Ring til Morten Jespersen på telefon +45 25770208

Morten Jespersen

Se alle dækreoler

Reoler A/S tilbyder et bredt program af tilbehør til dækreoler og reservedelsreoler til autobranchen
– kontakt os uforpligtende i dag på telefon 4919 2122 for løsninger og priser.

Brug for lagerplads?

Kontakt os

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!